L’ONU és el fòrum on s’acorden alguns dels compromisos que més aviat o més tard ens haurien de canviar la vida. L’Agenda 2030 és l’acord vigent i l’instrument per a encetar el desafiament més gran que haurà d’entomar la humanitat en aquest segle.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.
El repte que tenim canvi d’hàbits en el us dels combustibles,en la cultura del voler tenir-ho tot i a tota costa,en la cultura del tan fa mentre jo estigui be
Cert Alicia. Penso que hem mirat sempre molt el què fan els altres i hem menyspreuat les nostres possibilitats. Podem fer molt encara està tot per fer!
👍👍👍
Gràcies, Joan!!!
Conscienciar, educar, insistir, insistir, insistir, només així serem capaçes de veure-ho fora del nostre privilegiat perímetre.
Moltes gràcies Joan, salut!
Tens tota la raó Esther, hem d’insistir per canviar. Moltes gràcies pel teu comentari 💛
Bé, Joan. Felicitats perquè aquest és un tema molt complex, en el que abunda la desinformació. Te’n has sortit molt bé. Has acabat amb l’individu, que és molt important fer-ho. Els països que anomenem ‘en vies de desenvolupament’ no compten les emissios de cada país, sinó les emissions per càpita i llavors quedem retratats quan ens comparem amb els ciutadans que viuen a Índia, Brasil o fins i tot Xina. Encara ho pots millorar si quan cites els combustibles fòssils inclous el gas: carbó, gas, i petroli amb tots els seus derivats.
Bona tarda Jaume, moltes gràcies pel teu comentari. Respecte als combustibles, en prenem nota 😀