El menjar no es llença. A qui no li han dit mai això de petit? I és que apreciar el menjar que tenim a taula ho fem aquí i ho fan arreu. Veurem com amb el sobrant de dos plats totalment diferents, podem elaborar un clàssic de la cuina d’aprofitament asiàtica i les diferents variants d’elaboració que ens permetran viatjar per aquest exòtic continent a través dels seus sabors.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.
Fantàstic provaré l’arròs amb pollastre rostit!
Fantàstic! Ho provaré. Gràcies!
Perfecte, Josefina! Seguim a La Plaça.
No m’agrada gens el picant!!🤪però la resta siiii, ho provaré a la propera cuina de reciclatge
Gràcies Laura, d’exemples de cuina de reciclatge a Catalunya en tenim molts. Però els que ens proposa la Sandra són ben bons, exòtics, i fàcils de fer.
Fantàstic, i original. Gràcies ho provarem.
Gràcies Carles! T’animo a probar-ho i que ens comentis què t’ha semblat
La cuina d’aprofitament, sostenible i creativa
I tant Alicia, amb poc esforç i una mica de curiositat, podem gaudir de plats boníssims!