The current operation of the meat industry, with its macro-farms, is generating a lot of controversy because of the treatment of the animals raised in them, but also because of their environmental impact. Have you considered the volume of CO2 emitted, or what is their contribution to the transport of goods? Or, better still, have you considered a change of diet to avoid contributing to the carbon footprint of this industry?
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.
Sí, jo crec q per a bé o per a mal ja som conscients, ara falta el més dificil: deixar de fer les activitats tradicionals alimentaries i substituir-les per activitats saludables. Per exemple la electrificació de vehicles ja hi ha qui l’utilitza, o el reciclatge, o l’estalvi d’aigüa, compartir vehicle, reduîr el consum de greixos…etc. però em sembla una idea genial el consum de carn sintetica
Haurem de prendre consciència de si és sostenible, o no, continuar sense fer canvis en les nostres vides i en el nostre dia a dia… Moltes gràcies pel teu comentari, Jordi!!!
Per reflexionar-hi
La veritat és que sí Manel, ens hem de replantejar moltes coses en el nostre model de vida. El primer pas és ser-ne conscients.