Food is not thrown away. Who has never been told that as a child? In all parts of the world we honor the food we have on the table. We’ll discover how with some leftovers of two totally different meals, we can prepare a classic of Asian cuisine in three different ways that will allow us to travel along this exotic continent through its flavors.
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.
Fantàstic provaré l’arròs amb pollastre rostit!
Fantàstic! Ho provaré. Gràcies!
Perfecte, Josefina! Seguim a La Plaça.
No m’agrada gens el picant!!🤪però la resta siiii, ho provaré a la propera cuina de reciclatge
Gràcies Laura, d’exemples de cuina de reciclatge a Catalunya en tenim molts. Però els que ens proposa la Sandra són ben bons, exòtics, i fàcils de fer.
Fantàstic, i original. Gràcies ho provarem.
Gràcies Carles! T’animo a probar-ho i que ens comentis què t’ha semblat
La cuina d’aprofitament, sostenible i creativa
I tant Alicia, amb poc esforç i una mica de curiositat, podem gaudir de plats boníssims!