Ni lletres ni dipòsits compensen la inflació
La poca rendibilitat que encara ofereixen els dipòsits bancaris i els baixos interessos que s’han pagat en l’última subhasta de lletres del Tresor no són suficients per contrarestar una inflació que a Catalunya s’ha mantingut en el 3,6% durant el mes de juny. Quines altres opcions existeixen per compensar la pujada de preus i protegir els nostres estalvis?
Després d’experimentar una tercera pujada consecutiva de preus, la inflació a Catalunya s’estanca al juny i es manté en el 3,6%, segons les dades publicades el divendres passat per l’Institut Nacional d’Estadística (INE). Es tracta de la mateixa variació interanual que es va registrar el mes de maig i dues dècimes per sobre de la mitjana de l’Estat.
En aquest context, l’entusiasme per comprar lletres del Tresor experimentat des del desembre de 2023 per part dels inversors minoristes que buscaven contrarestar la inflació i rendibilitzar els seus estalvis per sobre de la baixa remuneració que ofereix la gran banca pels dipòsits no s’està veient compensat com s’esperava.
En l’última subhasta de lletres del Tresor, que va tenir lloc a principis de mes, el Tresor Públic ha pagat un tipus d’interès mitjà del 3,4% per les Lletres a un any, i del 3,3% per la referència a sis mesos. A més, hi ha consens entre els experts que la rendibilitat de les lletres baixarà encara més en els pròxims mesos, segons es vagi reduint el preu oficial dels diners.
Per altra banda, la banca espanyola continua sense oferir dipòsits amb uns interessos que compensin la pujada de preus. Per trobar els pocs bancs europeus que igualen o superin la inflació hem de mirar més enllà de l’Estat espanyol. És el cas del banc Lituà, Mano Bank (3,66%), o BluOr Bank de Letònia (3,65%).
Grans rendiments mantenint un baix risc
Per norma general, les inversions que ofereixen grans rendiments venen acompanyades d’un alt risc, mentre que les inversions de baix risc ofereixen rendiments més estables, encara que potencialment més baixos. Ara bé, des d’11Onze hem demostrat que no ha de ser sempre així.
L’estalvi amb 11Onze sempre parteix d’una màxima: cal que siguin propostes segures. Per això hem apostat decididament per l’or, pel seu històric paper com a reserva de valor. Aquest metall preciós no només representa una via útil i efectiva per diversificar els nostres estalvis i inversions, sinó que ens pot ajudar a obtenir liquiditat en cas de necessitat.
Des de Preciosos 11Onze t’oferim lingots d’or en dos formats: Or Patrimoni i Or Llavor. Tenint en compte que l’or ha duplicat el seu valor en els últims cinc anys i que el seu preu va pujar un 15% durant el 2023, s’ha consolidat com a una opció excel·lent per fer front a la inflació.
Guanyar diners a càrrec dels bancs
La justícia social no té per què estar renyida amb generar beneficis pels teus estalvis. Gràcies a Finança Litigis pots ajudar a altres persones que han patit abusos per part de la banca o de l’Administració, mentre aconsegueixes rendiments d’entre el 9% i l’11% pels teus diners.
Es tracta d’un producte que ha estat estructurat exclusivament per als membres de la comunitat 11Onze, oferint dues maneres de participar-hi: una opció que et retorna el capital i possibles beneficis al cap d’un any, o una altra opció en què el teu capital treballa durant uns anys i que et proporciona un retorn mensual al cap de sis mesos.
Gairebé el 100% dels clients de Finança Litigis han reinvertit els seus diners en el mateix producte. Tenint en compte que el capital està assegurat al 100% i que ha tingut una taxa d’èxit del 100% dels litigis des de la seva posada en marxa fa poc més d’un any, no tens excusa per tenir els teus estalvis aturats!
Preciosos 11Onze t’ho posa fàcil perquè puguis comprar or al millor preu i amb total seguretat. Truca’ns i parla sense cap compromís amb un dels nostres agents per aclarir qualsevol dubte que puguis tenir i protegeix-te de la inflació amb el valor refugi per excel·lència: Or físic!
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.
Doncs haurem de plantejar-nos fer alguna cosa per a que els estalvis no perdin valor !!
Sí, estaria molt bé poder-ho fer, però ara mateix és difícil obtenir unes bones plusvàlues tenint els diners al banc, i a més a més, del que ens donen, s’ha de donar la part corresponent a hisenda… Moltes gràcies pel teu comentari, Xavier!