Test App 11Onze: Android o iOS?
11Onze segueix la fase test de la seva aplicació, i en aquest procés ens preguntem quin dels dos sistemes operatius de mòbil és més popular: Android o iOS? I quin funciona millor?
L’any 2020, més del 90% d’internautes de l’estat espanyol van accedir a la xarxa amb els seus telèfons intel·ligents, segons un estudi de Statista. De l’any 2015 ençà, a Espanya, la quota de mercat de sistemes operatius per a dispositius mòbils s’ha repartit quasi exclusivament entre aquests dos “gegants”: un 87,1% per Android (Google) i un 12,7% per iOS (Apple).
Per tant, des del 2012 Android i iOS plegats abasten el 99% del mercat mundial, amb vora un 73% de quota per Android.
Parlem de les descàrregues d’aplicacions
El primer trimestre del 2021, els usuaris van fer 28.200 milions de descàrregues d’aplicacions de Google Play i només 8,4 milions de descàrregues de l’App Store d’Apple. És evident, doncs, que aquestes xifres no mantenen la proporció de les quotes de mercat esmentades abans (altrament, parlaríem de 20.592 milions i de 7.616 milions de descàrregues, respectivament) i hi ha diversos motius que ho podrien explicar.
La plataforma Google Play sempre ha acumulat la major part de les descàrregues d’aplicacions, però l’App Store d’Apple és més forta en termes de generació d’ingressos.
El primer trimestre de 2021, Google Play disposava de 3,48 milions d’aplicacions disponibles, i Apple App Store, 2,22 milions. Aquest 61% de Google Play per un 39% d’Apple App Store en quant aplicacions disponibles, s’acosten molt més a les proporcions de quota de mercat mundial d’Android i iOS respectivament.
Android vs. iOS
Els sistemes iOS són més eficients i segurs que les instal·lacions Android; el seu programari està dissenyat específicament pels dispositius Apple, mentre que les aplicacions per a Android estan dissenyades de manera que s’adaptin a una gran varietat de fabricants i models de tota mena.
Atès que Apple en tot moment està al corrent del seu maquinari i dispositius, les actualitzacions es publiquen en la mateixa data per a tothom: tots els seus dispositius s’actualitzen el mateix dia sense cap mena de discriminació. En canvi, Android és conegut per la seva qüestionada cronologia d’actualitzacions, perquè els diferents fabricants programen les actualitzacions segons les seves prioritats, i no juntament amb Google, cosa que provoca un retard massiu.
Android ofereix una gran quantitat d’opcions per a personalitzar l’aspecte del nostre telèfon intel·ligent, mentre que els iPhones opten per la simplicitat en la seva interfície d’usuari i aquesta absència de múltiples opcions ajuda els usuaris a confondre’s menys i, al seu torn, ajuda a crear una experiència d’usuari fàcil.
Android té molts altres avantatges, simplement per la seva naturalesa de codi obert. iOS, en canvi, és un sistema operatiu de font tancada, és a dir, només el fabricant, Apple, té el control de tot el que està relacionat amb iOS. Això implica que, un cop adquirit el dispositiu Apple, inicies una relació amb la marca que forçosament t’acompanyarà al llarg de tota la vida del dispositiu. Per tant, la versatilitat i la millora dels seus sistemes operatius és el que està provocant que, cada vegada, sigui més popular Android.
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre 11Onze? Clica aquí per subscriure’t al nostre canal de Telegram
Fent la cua…..
Moltes gràcies pel teu comentari, Eduard!!!
Esperan
Ben aviat, Luis . ^_^
Restem a la espera
Estareu informats, Ricard. ^_^
Quin neguit vui la app ja, per cert jo IOS molts anims i gas ✊✊✊✊✊✊
Ben aviat, ja estarà operativa la App, Gabriel . ^_^
👍
quinas ganas de que aribi
Tot arriba quan ha d’arribar, Antonio! Estigues atent a La Plaça!
Estic d’acord amb en Xavier, però la primera diferència entre la banca tradicional i la “futura” seria que donéssin interessos per tenir els teus estalvis a un banc, i de moment d’això no he vist res…. així que per ideologia i sentiment sense dubtes triaria Onze, però encara em genera molts dubtes, que de ben segur els resoldreu, espero.
La bonificació dels estalvis no ho determina la novetat del sistema o no. però simplement el preu del diner en el mercat. Amb interessos negatius i hiperinflació anunciada la remuneració de diposits seran excepcionals per no dir inexistents. Si tenir dipòsits costa diners als bancs no és viable pagar per tenir-los. NO obstant si existeixen alternatives o entitats que ho facin de ben segur que a la plaça te les indicarem.
Esperem acomplir les teves expectatives, Miquel! Ens veiem a La Plaça.
Gràcies
A tu per seguir-nos.
Jo no m’amoino per la tria iOS o Android doncs hi ha molts mes pros i contres a analitzar que no caben a un sol article.
Aquí l’important es poder triar entre banca tradicional o 11ONZE.
I no cal fer “spolier” de quina triarem, oi? 🤔
Gràcies Xavier.
👍👍
🙏
I seguint avançant
Gràcies pels ànims, Alícia!